Elke dag een uitdaging

Welkom op onze website, deze is nog volop in ontwikkeling! 

Fantastisch nieuws! Sinds oktober 2020 zijn wij uitgebreid met Wonen. Hierdoor biedt Zorgorganisatie Nieuw begin ook 24-uurs kleinschalig Wonen aan. 

Vanaf 1 maart 2022 gaan wij uitbreiden met Wonen. Hierdoor zijn er nog 2 van de 6 woonplekken beschikbaar. 

Onderaan de pagina kunt u ons volgen via Facebook. Hier vindt u ook de laatste updates en foto's van zowel de Dagbesteding als van Wonen.

Dagbesteding Nieuw begin, is een dagbesteding waar jij wordt uitgedaagd. Uitgedaagd om je talenten en vaardigheden ( verder) te ontwikkelen binnen een veilige omgeving van zorgprofessionals. 

Dagbesteding Nieuw begin is een dagbesteding zonder levensbeschouwelijke achtergrond voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Voor een nieuw begin zullen de deuren in september 2019 open gaan. Hierdoor zijn er nog plekken vrij binnen onze dagbesteding. Ben je enthousiast geworden na het lezen van alle informatie op onze website en ben jij toe aan een Nieuw begin, neem dan contact met ons op.

 

Ons logo is een Keltisch teken en betekent "Een nieuw begin".

Dit logo is gekozen, niet alleen doordat het logo dezelfde betekenis heeft als de dagbesteding, er zit ook een verhaal achter. Vroeger leefde de Kelten. Dit waren verschillende volkeren en stammen, welke door heel Europa leefden. Zij waren dus verschillend, echter hadden zij één ding met elkaar gemeen: Zij spraken dezelfde taal. 

Openingstijden

Openingstijden

ma-vr  maandag-vrijdag:   8.30-16:00
za  zaterdag:   Gesloten
zo  zondag:   Gesloten


Weekenden en feestdagen gesloten


E-mailen
Bellen
Map