Elke dag een uitdaging

Over ons  

Wat weet ik van de vogel, als ik zijn zingen niet versta


 

Mijn naam is Samira Joual. Oprichtster en Directeur van Zorgorganisatie Nieuw begin. Sinds 2008 werkzaam in de zorg. Ik ben gestart bij één van de grootste organisaties binnen de gehandicaptenzorg. Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Hier heb ik met veel plezier voor mensen met een verstandelijke beperking mogen werken op ZEVG, MVG en LVG niveau.  In september 2019 zijn wij, mijn man Edwin en ik, een kleinschalige dagbesteding gestart en in oktober 2020 werd kleinschalig wonen een feit, doordat wij ervan overtuigd zijn dat de zorg beter kan. Mijn man is helaas in januari 2022 plotseling overleden, hierdoor heeft mijn dochter Demi Leezer besloten na haar opleiding Social Work zich bij mij te voegen. Samen en in nagedachtenis van mijn man zetten wij onze passie voort. Ondersteuning bieden voor mensen met een verstandelijke beperking, deze mensen zien groeien en ontwikkelen en vooral een warm thuis te kunnen bieden.

Een nieuw begin. Een nieuw begin voor mij, voor de cliënten en ook zeker een nieuw begin voor het zorgaanbod binnen dagbesteding en Wonen in Vlaardingen.

Projecten

Vanaf augustus 2022 starten wij met een dagbesteding winkel. Dit wordt een kledingwinkel, waarbij de drempel heel laag is. Alle nieuwe en tweedehandskleding zal €2,- per stuk kosten. Wij verkopen ook nieuwe sieraden. Onder begeleiding zal hier ook dagbesteding plaats vinden voor onze cliënten. Iedereen is hier welkom!

 

 

De Begeleiders!


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Gastenboek

E-mailen
Bellen
Map