Elke dag een uitdaging

Over ons  

Wat weet ik van de vogel, als ik zijn zingen niet versta


 

Mijn naam is Samira Joual. Sinds 2008 werkzaam in de zorg. Ik ben gestart bij één van de grootste organisaties binnen de gehandicaptenzorg. Ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Hier heb ik met veel plezier voor mensen met een verstandelijke beperking mogen werken op ZEVG, MVG en LVG niveau. In 2013 zijn mijn ouders en ik een kleinschalige woonvoorziening in Vlaardingen gestart. Wij zijn een kleinschalige woonvoorziening gestart, doordat wij ervan overtuigd zijn dat de zorg beter kan. En deze overtuiging heb ik nog steeds, echter voor dagbesteding. De cliënten van de Woonvoorziening draag ik een warm hart toe en heb ik zien groeien en door zeer nauw samen te werken met ouders doelen kunnen bereiken. 

Het is echter tijd voor Een nieuw begin. Een nieuw begin voor mij, voor de cliënten en ook zeker een nieuw begin voor het zorgaanbod binnen dagbesteding en Wonen in Vlaardingen.

Projecten

Ook gaan wij ons bezig houden met projecten. Het eerst volgende project waar wij aan gaan werken is het 3 voor 3 project, welke nog volop in ontwikkeling is. Nieuwsgierig, houdt dan de site in de gaten...:) 

 

 

Hieronder zullen de begeleiders zich aan je voorstellen...wordt vervolgd...….


 


 


 


 


 


 


 


 

3202

Gastenboek

E-mailen
Bellen
Map